PLAYPOINT-LEIKKISÄÄNNÖT

PlayPoint-sisäleikkipuistossa kaikilla on turvallisempaa ja hauskempaa jos noudatamme puiston leikkisääntöjä;

1. Lapsia ei saa jättää yksinään PlayPointiin, vaan leikkivät täällä vanhempiensa vastuulla.  Aikuinen huoltaja tulee olla täällä mukana koko ajan.

2. Lastenvaunut ja – rattaat pitää turvallisuussyistä jättää PlayPointin eteiseen seinän viereen tai PlayPointin ulkopuolelle, ei suoraan oven eteen tai kahvilaan.

3. Kengät ja ulkovaatteet pitää jättää narikkaan sisään tullessa. Leikki alueella tulee aina olla sukat jaloissa. Mikäli sukkia ei ole, voi niitä ostaa PlayPointista.

4. Vaatteet, joissa on huppu tai vyö, voivat jäädä kiinni ja aiheuttaa vahinkoja. Terävät esineet, kuten hiuspinnit, pitää aina ottaa pois hiuksista ja taskuista ennen leikkimistä.

5. Lasten ei suositella vievän arvotavaroita, kuten puhelimia tai lompakoita, leikkialueelle. Arvotavarat voi halutessaan lukita säilytyslokeroihin jotka löytyvät sisääntulon yhteydestä.

6. Leikkipuisto on suunniteltu 1-14 vuotiaille lapsille, joilla pitää olla ranneketta kun menevät leikkialueelle. Alle 1-ikäiset lapset sekä aikuiset huoltajat saa menna leikki-alueelle ilmaiseksi ilman ranneketta.

7. Isoa kiipeilytelinettä emme suosittele alle 4-vuotiaille ilman aikuista. Leikkimökkiä ei suositella yli 4 vuotiaille.

8. Liukumäessä pitää laskea ainoastaan yksi kerrallaan ja istuen menosuuntaan päin. Liukumäkeä ei saa kiivetä ylös.

9. Palloja ei saa heittää pois palloilu alueelta tai pallomerestä. Pallomereen ei saa sukeltaa pää edellä.

10. Akvaarion päällä saa olla maksimissaan 2 lasta kerrallaan.

11. Trampoliini alueella saa olla maksimissaan 4 lasta kerrallaan.

12. Pomppulinnassa saa olla maksimissaan 8 lasta kerrallaan.

13. Omia leluja ei saa viedä leikkialueelle, eikä leikkialueella olevia leluja saa viedä pois alueelta. Leikkiautoilla ajellaan ainoastaan autoalueella. Ratsastetaan hevosilla ainoastaan leikkialueella.

14. Kahviossa ei saa nautiskella omia eväitä, lasten ruuat ja oma vesipullo on kuitenkin sallittu. Ruokaa tai juomia ei saa viedä leikkialueelle. Kahvion alueella ei saa juosta.

15. PlayPointissa ollaan aina reiluja toisiamme kohtaan ja leikitään yhdessä – Ei siedetä mikään näköistä kiusaamista.

 

To Top