Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu Playpointissa

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu on vuonna 2003 perustettu yhtye, joka soittaa iloista ja tarttuvaa lastenmusiikkia. Aarne Alligaattori esiintyy sekä suomeksi että ruotsiksi, ja yhtye kiertää ahkerasti esiintymässä ympäri Suomea ja Ruotsia.

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu – bändissä esiintyy ihastuttavan ja halattavan Aarnen lisäksi kaksi safariasuista kaveria, Tumppi Nyberg ja Macke Granberg. Tomas laulaa ja Macke soittaa kitaraa sekä toimii levyn tuottajana. Yhtye säveltää kappaleensa itse ja Kana auttaa tekstien kanssa.  Sanotaan että bändi soittaa viidakkomaista lastenpoppia mutta käytännössä miltei kaikki kappaleet edustavat eri musiikkityylejä. Näin musiikki pysyy kiinnostavana ja monipuolisena.  Ensimmäinen levy julkaistiin 2003. Orkesteri on tähän saakka julkaissut 2 suomenkielista (universal) ja 4 ruotsinkielistä (marcurius) levyä + DVD ja loppuunmyyty laulukirja ja vielä yli miljoona youtube katselukertoja ja noin 20.000 myytyä levyä.  Aarnella on möys aktiivinen facebook yhteisö sekä ruotsiksi että suomeksi.

Lavalla Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu tekee intensiivisen sekä ratkiriemukkaan esityksen. Aarne keksii kepposia ja soittaa viidakkorumpuja, joita kutsutaan myös konga-rummuiksi. Lavalla saattaa välillä myös kummitella. Hu – hurjaa, mutta ei kuitenkaan liian hurjaa.

 

To Top